Beleef the Outdoor Inside met UI Cycling

Thuis of op de sportschool een Indoor Cycling les volgen met levensechte videobeelden van buiten. Deze virtuele training geeft je Tacx/Indoor Cycling les een effectieve dynamische workout. Daarnaast zijn er al diverse sportscholen die dit concept als groepsles aanbieden. Of je nu traint voor je conditie, of kracht. Of om je uithoudingsvermogen te verbeteren? Of je bent volledig gefocust op een goede voorbereiding voor bijvoorbeeld de Alpenritten, de Merida Dutch Cross Country of de 11 Steden MTB Xperience aankomende zomer? Het UI Cycling concept helpt je beter te worden op je bike! 

Kies je voor een online work-out dan word je tijdens de virtuele training gecoached door een virtuele trainer die jou meeneemt naar de top van bijvoorbeeld de Stelvio. Tijdens de virtuele beklimming van de Stelvio word je uitgedaagd door een tegenstander om de top te halen.
Kies je liever voor de groepslesvariant in een sportschool of bewegingscentrum? Dan word je gecoached door een door UI Cycling opgeleide coach. Deze coach weet precies hoe hij door middel van de doordachte lesopbouw het maximale rendement uit jou training kan halen.

Of je nu kiest voor de online versie of de groepslessen in een sportschool/bewegingscentrum, een deel van je winst buiten valt gewoonweg simpel binnen te halen. En geef nu zelf toe, hoe vaak hik je tegen een buitentraining aan omdat het weer eens niet mee zit? Of omdat je al snel een paar uur kwijt bent met een effectieve buitentraining?

Wij als MTB Xperience werken graag samen met UI Cycling en niet onbelangrijk, onze instructeurs blijven ook in de winter in topshape!!

Tacx/Indoor Cycling video