Mountainbike bedrijfsuitje

Steeds vaker staan bedrijfsuitjes in het teken van sportief bezig zijn, gecombineerd met een flinke dosis gezelligheid. Leer samen met je collega’s op een ongedwongen manier de technieken van het mountainbiken en sluit af met een mooi mountainbikeparcours door het bos. Ga uitdagingen aan, verleg samen grenzen en leer elkaar op een andere manier kennen. In sportkleren zijn we per slot van rekening allemaal gelijk.

Ruil voor een dag de dagelijkse werkzaamheden op kantoor in voor een dag sportief op de mountainbike. Wij stellen graag een mooi programma of arrangement samen waar iedereen zich prettig bij voelt. Mountainbiken is per slot van rekening voor iedereen geschikt en met een op maat gemaakt programma is succes verzekerd! Wil je met jouw team naast het mountainbiken ook uitgebreid lunchen of dineren? Alles is mogelijk.

Mountainbiken als bedrijfsuitje?

Mountainbiken mag dan wel synoniem staan voor fietsen, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen trappen. Remmen, houding, schakelen, sturen, klimmen of afdalen, het zijn allemaal zaken waar je tijdens het mountainbiken rekening mee moet houden. Vast staat dat onze mountainbike instructeurs op een speelse en didactische manier beginnen met het aanleren van de basistechnieken van het mountainbiken. Hierna gaan we gezamenlijk een leuke mountainbiketocht in de omgeving rijden en ligt de nadruk op plezier en gezelligheid. Zijn sportiviteit, gezelligheid, avontuur en uitdaging in een informele sfeer de steekwoorden voor jullie teamdag? Dan kom je vanzelf uit bij een mountainbike bedrijfsuitje van MTB Xperience! Onze instructeurs zorgen voor een leuke en uitdagende teamdag wat iedereen zal aanspreken, met of zonder mountainbike ervaring.

afbeelding Mountainbike bedrijfsuitje
Ga uitdagingen aan, verleg samen grenzen en leer elkaar op een andere manier kennen.


Wat is er meer mogelijk?

Een sportdag, bedrijfsfeest, teambuildingsdag of heisessie op de agenda? Of wil je na een lange vergaderdag met je team nog een stuk door het bos rijden om een frisse neus te halen? Ook dan is mountainbiken de juiste keuze. We kunnen elk bedrijfsuitje geheel naar eigen wens uitbreiden met diverse andere leuke buitensportactiviteiten en dat koppelen aan een teambuildingsdag. Hiervoor werken we graag samen met Copini Buitensport. Zij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten buitensport activiteiten en bieden talloze programma’s aan die gericht zijn op teambuilding en ontwikkeling.


Bedrijfsuitje of zakelijk event in het buitenland

Wij zijn dol op het buitenland en hebben al heel wat vakanties en weekenden in het buitenland kunnen organiseren. Nederland is onze thuisbasis, maar Europa onze speeltuin. Ben je op zoek naar een ideale bestemming om een aantal dagen met je collega’s in het buitenland te verblijven? Met onze kennis en expertise helpen we je graag verder om een gevarieerd bedrijfsuitje in het buitenland te organiseren. Wat denk je van een heerlijk weekendje in Limburg, de Ardennen of de Eifel? Ook verre bestemmingen als de Alpen, Algarve, Barcelona of zelfs Zuid-Afrika zijn voor ons geen enkel probleem. Voor een bedrijfsuitje of zakelijk event in het buitenland helpen we je graag verder, want zeg nou zelf, het is toch heerlijk als iemand je helpt bij het regisseren van het jaarlijkse bedrijfsuitje of personeelsweekend en daarbij ook nog eens alle leuke plekjes kent. Wij bieden een uitstekende mix voor een gevarieerd bedrijfsuitje of een zakelijk event in het buitenland.

afbeelding Mountainbike bedrijfsuitje
Wat denk je van een heerlijk weekendje in Limburg, de Ardennen of de Eifel? Ook verre bestemmingen als de Alpen, Algarve, Barcelona of zelfs Zuid-Afrika zijn voor ons geen enkel probleem..


Bike & Bite

Lekker mountainbiken door de natuur en daarnaast heerlijk met je collega's samen eten en drinken, dit is wat centraal staat bij ‘Bike & Bite’. Samen met een aantal horecaondernemingen in Friesland, Groningen en Drenthe hebben wij diverse culinaire mountainbike arrangementen samengesteld, waarbij je met een gps of samen met een instructeur door de natuur de paden op gaat. Dit alles kan in combinatie met bijvoorbeeld vooraf een uitgebreide lunch, onderweg een gezellige high tea of na afloop een lekkere barbecue. De mogelijkheden zijn legio. Kijk voor meer informatie gerust op de Bike & Bite pagina van onze website. We kunnen dit arrangement ook op elke gewenste locatie door het hele land organiseren en een maatwerkprogramma bieden.


Wat zijn de kosten?

Elk bedrijfsuitje, teambuildingsdag of zakelijk event is uniek en vraagt om maatwerk. De prijs wordt gebaseerd op het aantal deelnemers, de duur en inhoud van de dag of het dagdeel. Er is al een mountainbike bedrijfsuitje vanaf €15,- per persoon en voor een bedrag vanaf €15,- huur je er gelijk voor deze dag een mountainbike bij.


Interesse?

MTB Xperience kan voor jou elk gewenst bedrijfsuitje organiseren, inclusief lunch, diner en/of accommodatie. Wij zorgen samen met onze partners voor een passend programma, de mountainbikes, begeleiding en leuke routes op de locatie naar keuze. Ben je benieuwd wat wij te bieden hebben, neem dan gerust contact met ons op en vul gelijk het onderstaand aanvraagformulier in. We sturen graag een vrijblijvende offerte.