Samen staan we sterk!!

Door samen te werken met betrouwbare partners zorgt MTB Xperience voor onbezorgde mountainbike vakanties. 

logo Merida

Na een kwart eeuw staat de naam MERIDA voor fietsen die “Designed and Engineered in Germany, Made in Taiwan“ zijn – en daarmee staat de naam voor een nauwe vervlechting van technische knowhow op wereldniveau gekoppeld aan de hoogst mogelijke productiecompetentie en de toewijding van duizenden medewerkers wereldwijd.

logo Berrydel LifeStyle Guesthouse Zuid Afrika

Het Berrydel LifeStyle Guesthouse ligt op een unieke locatie omringt door prachtige natuur. Hier kun je volledig ontspannen en genieten. Op heldere dagen heb je een fantastisch uitzicht. Zittend op het terras aan de voorzijde zie je aan de horizon de oceaan en ben je omringd door de bergen van het Helderberg natuurreservaat en de HottenTotten Mountain Range. Een unieke combinatie met prachtige luchten en zonsondergangen op een presenteerblaadje.

logo Bioracer Speedware

Bioracer, we make you faster!

Renners als PHILIPPE GILBERT, TONY MARTIN EN MARIANNE VOS laten niets aan het toeval over. Ze trainen hard, elke dag opnieu, om sneller te gaan. Bioracer evolueert via continu onderzoek en ontwikkeling samen met professionele renners, zodat elke man of vrouw naar zijn of haar beste mogelijkheden kan presteren.

Van innovatieve winterkledij om jou warm, droog en veilig te houden, tot lichte en super aero zomerkledij voor optimale snelheid, Bioracer heeft de oplossing voor elke renner. Dit is waarom toprenners en amateursporters vertrouwen op Bioracer, zowel tijdens de training als voor de wedstrijden.

Het doel van Bioracer is eenvoudig: jou sneller maken.. Wat je niveau of aanleg ook is – als jij met de besten mee wilt, als je gelooft in oog voor detail dat leidt tot overwinningen, als erfgoed, onderzoek en innovatie belangrijk zijn voor jou- dan kun je ook vertrouwen op Bioracer.

logo Europeesche Verzekeringen

De Europeesche is gespecialiseerd in het verzekeren van activiteiten die u in uw vrije tijd onderneemt. Bijvoorbeeld reizen, motorrijden, watersporten, golfen en kamperen met uw camper of caravan. Wij bieden vernieuwende verzekeringen en willen altijd tegemoet komen aan uw wensen. Ons uitgangspunt is een goede kwaliteit, zodat u kunt genieten van een zorgeloze vrije tijd.

logo iBucketlist

Iedereen heeft dromen maar slechts een enkele personen jagen hun dromen echt na. Zonde! iBucketlist is van mening dat mensen hun leven vaak niet ten volle leven. En dat kan anders volgens iBucketlist.
Daarom inspireert en stimuleert iBucketlist iedereen die haar dromen wilt najagen met activiteiten die je altijd bij blijven.