Mountainbikeweekenden in de Harz, de Eifel of Sauerland.

Er even tussenuit? Mountainbiken met je vrienden, collega's, familie of bedrijf? Of ben je alleen en wil je op pad met een groep gelijkgestemden? Geen probleem, het kan allemaal! We hebben verschillende mountainbikeweekenden die we door het jaar organiseren. Een aantal dagen er tussenuit en sportief bezig zijn, maar zeker ook heerlijk ontspannen.

Een mountainbikeweekend met MTB Xperience is een actief weekend op de mountainbike met mooie dagtochten variërend in kilometers, hoogtemeters en niveau. We organiseren mountainbikeweekenden in prachtige, uitdagende en rustige gebieden. Een mooie opstap om samen met andere mountainbikers het terrein te verkennen en te genieten van mooie trails, indrukwekkende uitzichten, de natuur en lokale cultuur. Aan het eind van de dag maken we de fiets weer klaar, geniet je van de Welness en een welverdiende maaltijd. 


Data 2022

Benieuwd wat we te bieden hebben en of er nog plaatsen beschikbaar zijn voor een bepaald weekend? Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mountainbikeweekenden. Ook in onze agenda vind je een actueel overzicht van de weekenden.