Xperience Day, ride trails, meet people and have fun!

Een mooie gelegenheid om een antwoord op al jouw vragen te krijgen en onder het genot van een hapje en drankje andere deelnemers en de gidsen te leren kennen. Na de lunch bieden we in het middagprogramma een exclusieve lezing aan, waarin we je uitleggen hoe je je optimaal kunt voorbereiden op een meerdaagse mountainbike vakantie. Deze Xperience Day is gratis voor iedereen die één van onze 2022 reizen heeft geboekt. Nog niet geboekt? Geen probleem, ook dan ben je van harte welkom! Verbeter je techniek of leef je uit op één van de mooiste MTB trails van Nederland. Twijfel je nog over deelname of wil je meer weten over onze reizen, dan is deze dag iets voor jou!


Het begint weer te kriebelen!

Recent kondigde de Nederlandse regering de langverwachte versoepelingen van de corona maatregelen aan. Dat leidde bij ons gelijk tot enthousiasme: “we kunnen weer een Xperience Day organiseren”! Een mooie gelegenheid om onze plannen te presenteren en samen met jullie mooie trails te fietsen of een leerzame clinic te volgen. Lekker door het bos trails rijden anders dan met jouw vaste zondag groepje, toch?
Tijdens de afgelopen Corona periode hebben wij niet stilgezeten. Allereerst is het management van MTB Xperience uitgebreid en hebben we daarnaast ook het aantal vakanties en bestemmingen verder uitgebreid. Over beide ontwikkelingen willen we je natuurlijk graag bijpraten. Dat doen we binnenkort sowieso met een nieuwsbrief, maar het allerliefst doen we dat natuurlijk “live” tijdens een inspirerende Xperience Day.

Waar en wanneer

Op zaterdag 2 april aanstaande nodigen we iedereen die geïnteresseerd is graag uit bij Fletcher Hotel in Wolfheze voor een dag vol met fietsplezier. Dit hotel ligt op een mooie locatie in de bossen van Wolfheze en Doorwerth en, niet onbelangrijk, het is een perfecte startplek voor een mountainbiketocht door de bossen bij Oosterbeek en Arnhem.

Wat gaan we doen?

We ontvangen je ’s ochtend uiteraard met koffie en gebak. Want zonder kan er natuurlijk niet gefietst worden. De fietsreizen die we voor dit jaar op het programma hebben staan komen dan bod. Daarna stappen we op de mountainbike voor een toertocht over de MTB-route van Renkum en Schaarsbergen en voor de techneuten onder ons is er de gelegenheid om een MTB clinic te volgen onder leiding van één van onze gidsen.

Na terugkomst is er uiteraard eerst wat te drinken, want fietsen maakt dorstig. Ondertussen kun je vragen stellen aan onze gidsen over de mountainbike weekenden en -reizen. Wil je langer blijven, dan is er de gelegenheid om aan te schuiven bij de lunch. In de middag verzorgen we namelijk een lezing waarbij een gediplomeerde KNWU-trainer ons meeneemt in de wereld van de trainingsleer. Hoofddoel van deze middag is om je inzicht te geven hoe jij je het beste kunt voorbereiden op een week fietsen in bergachtig gebied. Uiteraard is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

Het programma op een rij

09:00 Ontvangst met koffie/thee en taart
09:30 Presentatie MTB Xperience programma 2022
10:30 Start toertocht of technische clinic naar keuze
13:00 Lunch
14:00 Lezing “voorbereiding mountainbike vakantie”
16:00 Einde Xperience Day

Heb je interesse in de Xperience Day? Schrijf je dan snel in!

Voor deelnemers aan één van onze 2022 reizen is het deze dag m.u.v. de luch1 gratis.


Nog niet geboekt? Ook dan ben je van harte welkom. We vragen in dat geval een vergoeding van €10,- 2 voor:

  • koffie en thee 
  • presentatie mountainbike reizen MTB Xperience 2022
  • deelname toertocht of clinic
  • drankje na afloop ochtendprogramma
  • lezing 
  • ride trails, meet people, have fun!

Wil je zeker zijn dat je bij deze Xperience Day aanwezig kunt zijn? Dan is het verstandig om alvast vrijblijvend in te schrijven, want vol=vol. Je kunt inschrijven via dit formulier.

Disclaimer

Deelname aan de clinic en toertocht is alleen mogelijk met een eigen MTB en op eigen risico. Een helm is, zoals altijd, verplicht te dragen.


Wie zich ingeschreven heeft krijgt een week van tevoren een e-mail met de laatste details en eventuele aanpassingen.

1 De lunch kost € 17,50 pp
2 Boek je later een reis, dan krijg je dit bedrag als korting op het inschrijgeld


afbeelding Xperience Day