Mountainbikevakanties door heel Europa

De instructeurs en gidsen van MTB Xperience nemen je graag mee naar de mooiste routes in Europa. Of het nu gaat om één van onze gezellige Bike & Bite arrangementen bij jou in de buurt, het volbrengen van de 11 Steden MTB Marathon, Merida Dutch Cross Country of een uitdagende meerdaagse mountainbikevakantie in het buitenland, laat je verrassen met onze passie voor het mountainbiken. We nemen je graag mee op avontuur naar bijvoorbeeld de Alpen, Algarve, Ardennen, Eifel, Slovenië of de Pyreneeën.

Al onze mountainbike avonturen staan onder de enthousiaste leiding van onze ervaren gidsen en instructeurs. Zij kennen als geen ander de weg naar de mooiste plekjes op de route. De gidsen en instructeurs zijn allemaal zelf ook gepassioneerde mountainbikers en kunnen je daar waar nodig altijd helpen met het verbeteren van bijvoorbeeld je techniek. Al onze mountainbikevakanties zijn van het begin tot het einde goed verzorgd, zodat jij onbezorgd volledig kunt genieten en focussen op het mountainbiken.

Data 2019

Benieuwd wat we zoal te bieden hebben en of er nog plaatsen beschikbaar zijn voor een bepaalde reis? Hieronder vind je een actueel overzicht van alle arrangementen op het gebied van weekendjes weg, mountainbikevakanties en de verschillende mountainbike TransAlp tochten. In onze agenda vind je een actueel overzicht van het aantal beschikbare data per reis of arrangement.