Mountainbikevakanties door Europa en Zuid-Afrika

De gidsen van MTB Xperience laten je graag de mooiste routes in Europa en Zuid-Afrika zien. We nemen je mee op avontuur naar de Alpen, Harz, Eifel, Sauerland, Slovenië, Frankrijk of de Zuidkaap. Laat je verrassen door de prachtige trails met verrassende uitzichten. En kom na een dag hard werken bij in de sfeervolle en goed verzorgde hotels of luxe guesthouses en geniet van de lokale keuken en gastvrijheid. 

Al onze mountainbike avonturen staan onder de enthousiaste leiding van onze ervaren gidsen. Zij kennen als geen ander de weg naar de mooiste plekjes op de route. De gidsen zijn allemaal zelf ook gepassioneerde mountainbikers. Daar waar nodig kunnen ze altijd helpen met het verbeteren van jouw techniek. Al onze mountainbikevakanties zijn van het begin tot het einde goed verzorgd, zodat jij onbezorgd kunt genieten en je kunt focussen op het mountainbiken.

Bestaat de ultieme droomvakantie op de mountainbike? Jazeker! Of je nu een mountainbikeweekend, meerdaagse vakantie of zelfs een TransAlp kiest, je gaat naar huis met een unieke mountainbike ervaring! Hieronder vind je een actueel overzicht van al onze vakanties, weekenden en de TransAlp tochten. Heb je advies nodig bij het maken van je keus? We staan voor je klaar. Neem contact op via info@mtb-xperience.nl of via het formulier rechts op deze pagina.


Data 2023

Benieuwd wat we te bieden hebben en of er nog plaatsen beschikbaar zijn voor een bepaalde reis? Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mountainbikevakanties. Ook in onze agenda vind je een actueel overzicht van alle reizen.


afbeelding Vakanties
De instructeurs en gidsen van MTB Xperience nemen je graag mee naar de mooiste routes in Europa.