MTB Xperience, wie zijn wij?

Onder het motto "volg je hart en ga je passie achterna" hebben we de juiste mensen om ons heen verzameld. Mensen die oprecht iets hebben 'met 'het mountainbiken of iets willen betekenen binnen deze prachtige sport. Iets wat bescheiden begon, is uitgegroeid tot een 'succesvol'le formule.' 'Door de kennis, kunde en het netwerk van 'een aantal enthousiaste mountainbikers' is het 'concept' voor MTB Xperience ontstaan.

Onze mensen vormen dan ook echt de kracht van MTB Xperience. Elke gids heeft zijn of haar sterke punten, ervaring en drijfveren. Zolang je gebruik maakt van de kracht en expertise van jouw mensen, ontstaat er vanzelf een ijzersterk platform. Ons plezier en de voldoening 'in het mountainbiken heeft ons gemotiveerd om meer kansen te creëren voor iedereen die iets met ''deze sport heeft.' Of je nu voor het eerst op de mountainbike zit of als ervaren mountainbiker het maximale uit jouw bike wilt halen. Onze kennis van en enthousiasme voor het mountainbiken is voor jou de garantie voor een geslaagd mountainbike avontuur. Of het nu in Nederland, Duitsland, de Alpen of juist Zuid-Europa is, wij zorgen voor een onvergetelijke beleving die je na afloop nog lang bij zal blijven

Sport Institute Europe

MTB Xperience is aangesloten bij het Sport Institute Europe. Dit staat voor kwaliteit, veiligheid en een respectvolle omgang met de natuur.

Een team met passie voor mountainbiken

Met een team van enthousiaste MTB-professionals staan wij elke dag voor je klaar. Allemaal ervaren mountainbikers met een grote passie voor de sport. Het is voor ons team de uitdaging om jouw dag, weekend of week onvergetelijk te maken.