MTB Xperience, wie zijn wij?

Onder het motto: "volg je hart en ga je passie achterna" hebben we de juiste mensen om ons heen verzameld die oprecht iets hebben ​met ​of willen betekenen binnen het mountainbiken. Iets wat bescheiden begon, is uitgegroeid tot een ​succesvol​ concept.​ ​Door kennis, kunde en het netwerk van ​een aantal enthousiaste mountainbikers​ ​bij​ elkaar te voegen is het ​concept​ voor MTB Xperience ontstaan.

Eigenlijk zit de kracht van MTB Xperience dan ook in de mensen van MTB Xperience. Elk heeft zijn sterke punten, ervaring en drijfveren. Zolang je gebruik maakt van de kracht en expertise van jouw mensen, dan ontstaat er vanzelf een ijzersterk platform. Ons plezier en voldoening ​in deze ​sport ons heeft gemotiveerd om meer kansen te creëren voor iedereen die iets met ​​mountainbiken heeft.​ Dit doen we uiteraard met een flink stuk passie en doorzettingsvermogen.

Sport Institute Europe

MTB Xperience is aangesloten bij het Sport Institute Europe, wat staat voor kwaliteit, veiligheid en een respectvolle omgang met de natuur.

logo Bioracer Speedware

Bioracer, we make you faster!

Renners als PHILIPPE GILBERT, TONY MARTIN EN MARIANNE VOS laten niets aan het toeval over. Ze trainen hard, elke dag opnieu, om sneller te gaan. Bioracer evolueert via continu onderzoek en ontwikkeling samen met professionele renners, zodat elke man of vrouw naar zijn of haar beste mogelijkheden kan presteren.

Van innovatieve winterkledij om jou warm, droog en veilig te houden, tot lichte en super aero zomerkledij voor optimale snelheid, Bioracer heeft de oplossing voor elke renner. Dit is waarom toprenners en amateursporters vertrouwen op Bioracer, zowel tijdens de training als voor de wedstrijden.

Het doel van Bioracer is eenvoudig: jou sneller maken.. Wat je niveau of aanleg ook is – als jij met de besten mee wilt, als je gelooft in oog voor detail dat leidt tot overwinningen, als erfgoed, onderzoek en innovatie belangrijk zijn voor jou- dan kun je ook vertrouwen op Bioracer.

logo Europeesche Verzekeringen

De Europeesche is gespecialiseerd in het verzekeren van activiteiten die u in uw vrije tijd onderneemt. Bijvoorbeeld reizen, motorrijden, watersporten, golfen en kamperen met uw camper of caravan. Wij bieden vernieuwende verzekeringen en willen altijd tegemoet komen aan uw wensen. Ons uitgangspunt is een goede kwaliteit, zodat u kunt genieten van een zorgeloze vrije tijd.

logo Natuurmonumenten

Natuurmonumenten is dé beweging van mensen met hart voor de natuur. We willen mensen, van jong tot oud, in het hart raken en de fascinatie voor de natuur delen met en via onze achterban. We activeren mensen om buiten in de natuur iets geweldigs te beleven.

logo B2B Adventure

B2B Adventure is een buitensport bedrijf met een geheel eigen karakter op het gebied van outdoor en training & coaching.
Door een unieke mix van trainers, coaches en instructeurs is B2B Adventure in staat om meer kwaliteit te bieden omdat we zien, begrijpen en durven. Wij onderscheiden ons door door een brede algemene kennis van- en grote ervaring met bijna elke doelgroep.

logo iBucketlist

Iedereen heeft dromen maar slechts een enkele personen jagen hun dromen echt na. Zonde! iBucketlist is van mening dat mensen hun leven vaak niet ten volle leven. En dat kan anders volgens iBucketlist.
Daarom inspireert en stimuleert iBucketlist iedereen die haar dromen wilt najagen met activiteiten die je altijd bij blijven.